Kemas barang

Hi. Nak tanya. Weeks berapa ya boleh start kemas barang untuk ke hospital?#firstbaby

1 Trả lời

Masuk 3rd trimester, saya dah siapkan beg ke hospital. Nak jadi citer, lepas complete semua barang, husband tegur wahh semangat yeee dah siapkan bag. Saya pun gurau, mana tahu esok bersalin. Last2 betul 😂 Subuh tu pecah air ketuban. Masa tu dah 37weeks++

1y trước

di sarankan bila da masuk 3rd trimester.tapi prepare awal sikit2 pon xpe.takde la terkejut nnt.😄