Bila bersalin

Assalamualaikum nak tanya for single mother bila bersalin nanti untuk discharge dari hospital tanpa ada parent , kira sendiri ja boleh ke ?

6 Các câu trả lời

Kalau bersalin Di hospital kerajaan jabatan kerja social perubatan Akan Telefon waris untuk discajkn anda dri hospital. Selagi tiada waris dtg xkn Ada discaj, setau sy waris Akan d hubungi untuk Di interview berkaitan jagaan bayi selepas discaj. Sy Ada kawan yg Sama naseb dengan Anda. Walaupun dia X nk parent tahu akhirnya tahu jg. Jdi lebih baik berterus terang sebelum parent tahu dri org lain. Maaf kl apa yg sy beritau ini membuatkan anda tersinggung

5y trước

Kira walaupun kita sudah bekerja , boleh jaga baby jabatan still akan call waris ke ?

Sya pon ada fikirkan hal yg sama.. Nnti sakit nk bersalin dtg, kena usaha sorang2.. Transport dah takde, harapkan grab car je. 😔 Berharap semuanya dlm keadaan baik jer...

5y trước

Semoga semua urusan sis dipermudahkan insha'Allah aamiin

Kalau blh cari sorg kwn sis yg blh tlg....nanti xlarat nk ke sana sini....nk byr kne jln...nk pgg bby lg....kalau xde kwn yg sggup ckp kat dorg awk byr upah pon xpelah....

5y trước

Baik tq sis

Takde kawan bole tlg ke sis? Sbb nk buat byrn apa sume kat kaunter n sape nak tolak wheelchair sis n baby dari wad ke luar.. Nak jalan sendri jauh tu..

5y trước

Kalau minta tolong nurse buat kan boleh ke

Badan kita lemah sis lepas bersalin, nak dukung baby pun xdapat. Sakit sngat jahitan tu. Better ada org tolong

5y trước

Baik tq sis

Boleh minta nurse tolongkan..

5y trước

Baik tq sis