Late Period

Assalamualaikum, nak tanya saya lewat dah 10/11/22 last period sekarang 07/01/23 .. saya tanya misi bila dh boleh buat buku dye cakap mnggu dpan dye bgytau balik .. kalau ikut pengiraan brapa weeks dah ye ? .. sbb ade org kata buat buku awal bgus baby perlukan acid folic yg cukup . Dan ade ke sebab atay kebarangkalian lain upt boleh naik double kalau x pregnant ? Maksudnya x mngandung tapi upt double line

Late Period
2 Các câu trả lời

folic acid beli farmasi sis brand hovid.. anggaran awk skrg da 8week++... g klinik luar scan dulu utk cnfirmkan.

1y trước

appeton 400mg je. hovid 500mg. mkn hovid je..