Late Period

Assalamualaikum, nak tanya saya lewat dah 10/11/22 last period sekarang 07/01/23 .. saya tanya misi bila dh boleh buat buku dye cakap mnggu dpan dye bgytau balik .. kalau ikut pengiraan brapa weeks dah ye ? .. sbb ade org kata buat buku awal bgus baby perlukan acid folic yg cukup . Dan ade ke sebab atay kebarangkalian lain upt boleh naik double kalau x pregnant ? Maksudnya x mngandung tapi upt double line

Late Period
2 Các câu trả lời

folic acid tu pegi je beli sendiri dkt farmasi sementara tgu checkup. xde mslh pon. dkt apps ni boleh insert kn 1d last period. nnti die kira kn bpe weeks dh.

folic acid beli farmasi sis brand hovid.. anggaran awk skrg da 8week++... g klinik luar scan dulu utk cnfirmkan.

2y trước

appeton 400mg je. hovid 500mg. mkn hovid je..