Minum air gula

Assalamualaikum nak tanya sapa ada pengalaman minum air gula.. tolong bagi tips sikit.. takut nya kali pertama nk minum air gula ni..😁😁#ingintahu

9 Các câu trả lời

waalaikumussalam. tadi saya pun baru minum air gula. misi bg tips, tarik nafas dalam-dalam dan minum air gula Non stop. alhamdulillah tips tu terbaik. kalau stop² minum, akan rasa perit di tekak dan akan menyebabkan loya. good luck mommies. do the best yawww

alhamdulillah Saya minum air gula Masa suam, minum sikit2.. rasa nak muntah tapi Tak muntah.. lepas minum tu duduk dulu, jangan langsung bangun.. nurse Tak kan halau. jangan risau.. mungkin perut kosong Masa minum, sebab tu rasa nk muntah..

mcm saya cukup 3 kali teguk air gula tu..yg pertama ok..yg kedua rasa sdp..yg last ni rasa nk muntah..lps tu tips xnk sangkut..dlm tempoh 2 jam tu g la pasar raya ke jln² pastu g klinik blk utk cek..insha Allah xsangkut

bgi sya air gula tu sya nampak mcm air kosong..sbb sya mmg jenis kuat minum air kosong..bila dpt air gula tu suam²,mmg sekali gus je sya minum..nurse terkejut cpt btl habes..sya ckap dahaga 😂😂😂..

sy beli air gula perisa Oren dkt swasta. mnum nnt kat kk. nurse bagi je. jnji mnum abis. nurse tu kata, nk sedap letak dlm peti sejuk, nnt bawak p klinik lgi sedap mnum. x rasa loya ke apaa. hihi

Waalaikumsalam...saya minum air gula hari tu baca doa,selawat nabi pas tu terus minum,x hbis sekaligus,2 kali minum ALHAMDULILLAH baru habis...

Klau minum air gula, minum skli gus, jngan stop² klau kjap² stop, muntah sis nnti,

3y trước

minum masa air suam. kalau blh pilih yg berperisa. blh mnta kt misi minum air gula bila morning sickness dh hilang. ikut pnglman sy, mnum sekali harung ok tp lps tu xtahan nk muntah. Minum sikit2 mual pula tp lps tu xda rasa nk muntah pun. huhu..

amalkn diet no sugar n less carbohidrat beberap hari sblm minum air gula

sama lah sy pun 1st time ni. seram. dah mmg tgh loya2 ni