Loya Sangat2

Assalamualaikum.. Nak tanya sapa ada cadangan makanan yg boleh hilangkan loya.. Saya dah sampai xde selera nak makan.. Semua benda yg saya makan akan buat saya loya.. Nak nangis rasa.. Aritu cek up berat dah turun sekilo.. Biasa loya yg mcm ni sampai minggu berapa ye? Saya baru masuk 10 minggu.. Ni pregnancy kedua selepas 6 tahun.. Hamil yg dulu xde rasa mcm ni.. Help meeee!!! ???

2 Các câu trả lời

Klau sy pula mkn buah yg masam2 klau xmasuk juga,cuba try mkan ulam raja,aritu saya mkn ulam raja trus hilang mual

Cuba banyak makan buah sist...🤗semoga membantu

5y trước

Terima kasih.. Tp boleh suggest buah apa tak? Saya try epal, loya.. Manggo loya.. Mcm2 lagi.. Sbnrnye kene mkn buah yg masam2 ke?