Loya/muntah teruk & takde selera makan

Hi mommies semua. Ada tak yg mengalami morninh sickness yg teruk? Sampai nak pandang makanan pun tak boleh 🤮 saya nak minta mommies bagi tips apa perlu buat yg untuk kurangkan loya/muntah2 ni sebab emosi saya sampai dah tak stabil dah disebabkan kena hadap benda sama 24 jam. Bantu saya 🙏🏼😭😭

2 Các câu trả lời

Saya kemam gula2 berangin ; halls / hacks untuk kurangkan kan loya. Bab makan pula kena cari makanan yang kita boleh masuk. Kalau tak boleh nasi, cuba roti, mee, buah buahan.

sye telan ubat tahan muntah yg doc bg je .