Cuti bersalin.

Assalamualaikum.. nak tanya pada mommy yang baru bersalin.. yang berkerja.. majikan bagi cuti bersalin brp bulan ye ? tak kira yg kerja gov or swasta.. sama ada 2 or 3 bulan ???

22 Các câu trả lời

Minimum 60 hari untuk swasta. 2021 baru kuatkuasakan cuti bersalin 90 hari macam org gov

Bergantung company. Mcm sye alhamdullilah company bagi 6 bulan maternity leave

4y trước

Mak ai 6 bulan.. kalau bos sy tu die suruh resign terus 😂😂😅 lg2 musim pkp ni

Wajib 2 bulan.. maybe tahun depan kalau jadi gazete baru 3 bulan utk swasta

Kerajaan bagi 90, saya ambil 60 jer. Last bersalin September 2016

Tgk company. Ade bg 2 bulan ada bg 3 bulan ada bg 6 bulan

Saya, dah 2 kali, ambil 3 bulan. Maksimum. Hehe

Tempat kerja saya dulu 2bulan jee, swasta.

saya swasta 3 bulan. depends on company

Company sy swasta 90hari

Sy keja gov.. 90 hari..