Mohon jawab

Assalamualaikum nak tanya ni darah beku atau gugur ya 😢

Mohon jawab
7 Các câu trả lời

Hi mommy. Maaf saya pun tak pasti. Cuba mommy pergi klinik. Minta doc check keadaan kandungan. Dan boleh bagi gambar ni pada doc juga

2y trước

Sama²

Kalau picit dia blh pecah tu darah beku. Kalau kantung biasanya dia ade selaput takkan pecah kalau picit. Dah brpa week? Sbab ni ancaman gugur

2y trước

Ouh okay terima kasih, saya tak tahu sama ada saya pregnant ke tak sebab belum check lagi. Haritu lewat period 8 hari, 1hb keluar period macam spotting warna coklat lepastu terus period. Semalam sakit pinggang lepastu pagi tadi nak pergi mandi perut rasa sakit rasa macam nak keluar something, bila check keluar benda tu baru rasa okay perut. Risau juga itu yang tanya 😅

macam darah berketul kalau gugur dia akan kluar lendir2 jernih campo darah. tp sis ada lewat piyed ataw pernah cek pregnant ke sebelum ni?

2y trước

Macam miscarriage je tu sis.. saya pun macam tu. Baby tak jadi. Perut cramp and sakit sangat, tak lama tu kantung keluar sendiri. Darah ketul besar sekali dgn janin. 9w pregnant.

Kalau macam ni darah beku sis kalau kantung, dia keluar mcm isi ikan, gelembung atau leper macam tu.

2y trước

Ouh yeke baiklah, saya cuma risau sebab haritu period lewat. Terima kasih ya 😊

ni darah beku.. klo gugur rupenye mcm isi ikan.. sis g klinik ye check

2y trước

Ouh yeke baiklah, ramai juga cakap darah beku risau saya sebab period lewat dan anak pun baru 9 bulan takkan lekat lagi 😅

Berapa week? Sy pon ada keluar mcm ni, dh 3x

2y trước

Saya tak tahu sama ada saya pregnant ke tak, saya tak expect pun sebab anak baru 9 bulan. Saya tanya sebab risau keguguran

Mcm darah beku

2y trước

Sma2