Ubat hospital

Assalamualaikum.. Nak tanya.. Mommies ada x yg x makan ubat yg pihak hospital bagi?

2 Các câu trả lời

Wassalam. Ada doct bagi ubat zincofer, tapi saya tak rasi laa dgn ubat tuu. Mual dan muntah teros. After next appoitment nanti nak minta tukar ubat. Harap bolehlaa. 😂

5y trước

Boleh. Depa akan bagi iron tablet..tp lebih kurang jaa.busuk jugak ubat dia.hahaha.tp better than zincofer

Better mkn la, tp kalau xnak mkn juga blh beli suplement kat farmasi, sbb ubat tu vitamin utk ibu n baby

5y trước

Eya ada beli ubat tambahan lain.. Jus mamariam😊