Minyak kayu putih untuk newborn

Assalamualaikum nak tanya minyak kayu putih, apa yg sesuai untuk newborn? Ibu2 guna minyak kayu putih jenis apa? ##ingintahu #firstmom

4 Các câu trả lời

wslm. anak 1st sy guna minyak kayu putih yg ada gambar 2 burung. anak sy kuat kembung,sebulan habis 7 botol yg besar. anak 2nd dan anak ke 3 sy guna minyak yu yee. sy letak setitik 2 ja sbb panas.

nak cari minyak2 utk baby kena tgk kandungan. elakkan yg ada camphor. bahaya utk baby boleh trigger sawan.

mnyak kayu putih x ssuai dgn newborn/bayi.. bley mnyebabkn sawan.. info dr kkm sendri..

sy guna minyak telon bebiku