Zincofer

Assalamualaikum, nak tanya makan pil zincofer nie memang kena selang sehari ke ye? Esok ambik, hari nie tak payah makan. Tak boleh ye makan hari hari? Sebab kalau makan selang seli nie saya jadi lupa semalam dah makan ke? Ke kena makan hari nie. Haa gitu ?. Tiap kali check up tiap kali tu lupa nak tanya nurse.

20 Các câu trả lời

Saya doc bg obimin. Shri skli. Sblm mkn

Sy dah kna mkn 2x sehari...hb turun 😔

5y trước

Moga di permudahkan ye urusan awak 🌸

Zincofer sy makan hari2 sis.. Sebiji sehari..

5y trước

Ouhh makne nya boleh ye makan hari hari . Okay tq 🤗

Nurse sy suh mkn setiap hr wlaupn hb sy ok

5y trước

Pelik jgk kan sbb lain lain 😅

Kena mkn 1 hari 1 biji zincofer

Makan sekali sehari sis 😅

5y trước

Hehe ouh sebab Nurse dkt KK tempat saya kata makan kena selang sehari. Boleh saya mkn hari hari lps nie. Thank you ye info😊

Sy kne mkn tiap2 hri..

Makan setiap hari sis

5y trước

Thank you share 😊

Rasanya tiap hari sis

5y trước

Thank you 😊

mkn tiap2 hari sis