rakam time scan

assalamualaikum.. nak Tanya laaa kalau dekat klinik kerajaan kita scan tapi kita nk record boleh Ke ya..?

13 Các câu trả lời

Saya tanya doktor kat kk sebelum record..dia cakap boleh..tapi jangan upload kat fb ke ig😅 kalau swasta boleh record ke? Sbb kita bayar yg 2d utk gambar kan? So, kalau record, doktor swasta bg tak agak2?

5y trước

Nak try mintak record jugak la nanti😂

Selalunya kalau scan kt kk tk teringat langsung nk rakam, tetiba je dh siap scan. Kalau klinik swasta sy pegi scan ok je husband blh record

Pengalaman saya, ada hospital yg doctor bagi.. Siap tunggu saya record bagi habis lagi😄.. Ada hospital yg lain yg doctor dia tak bagi..

Sy kat swasta doc sendiri y suruh rakam.. Hihi.. Tp kat kk xpenah buat lg la.. Sbb semua nk cepat xteringat pon nk amek video

Kk sy checkup.. Sy rakam doc xde ckp pape.. Tp rakam ckit jela, sb xbrpa jelas

Saya pernah tanya masa checkup kk doktor tak bagi. Kalau swasta mungkin boleh

sy xsmpt pun nk rkm ke ape ke, skjp je dh selesai .. 😅 so better p private

Minta izin ngan doktor dulu slalu dokto bagi. Tp klo x minta izin diaorg mrh

Better tye doc@ staff di bilik tu..gov ni len sikit peraturan dgn private

5y trước

oh ykew OK tq.. tula kot LA Ada yg pernh Cuba kn.. doc BG.

tnya doktr jgk. mcm sy xsempt nk rakam ponnn dktr buat cpt sgt