Susu expressed breastmilk

Assalamualaikum, nak tanya kenapa ye susu ebm chiller dan frozen, saya cuba bau bila nak hantar bagi bs bau dia mcm tengik. Bila rasa agak nak muntah jgk laa. Tapi setakat ini, baby xde cirit birit ke apa bila minum susu tu. Adakah susu tu tak elok? Baby full bf.

2 Các câu trả lời

Haah biasa mmg bau tengik sikit. Kalau goncang2 susu tu and dia still bercampur lemak & air, makaudnya susu masih elok. Kalu tak bercampur, maybe dh tak elok

Memang normal susu simpan peti sejuk akan naik bau selepas 2 hari. Kalau nak tahu basi ke tak, boleh cuba rasa. Kalau masam maknanya dah basi.

1y trước

Dia xrasa masam tp rasa mcm santan yg tengik tu. aduhhh, bila kita rasa mcm tu, mcm xsampai hati nak bg anak minum, still elok tak ye kalau rasa mcm tu?