Evo gantikan dgn minyak masak

Assalamualaikum nak tanya kalau xde olive oil evo tu blh x kalau saya gantikan dgn minyak masak untuk titis dlm bubur baby ?.. nak beli belum ada bajet la pulak .. saya bukan org senang 🥲

2 Các câu trả lời

boleh sis..sis join group happy baby foods malaysia HBFM..skrg dia galakkan kite guna brg ape kt umah je...beras kite mkn je..xyah guna beras sumo powm...

Wsalam. Boleh awak, lagi senang. Evoo bukan keperluan. Pakai barang yang sedia ada je.

2y trước

thanku sis respon 😍