Bolehkah suami teman isteri bersalin ?

Assalamualaikum hi , nak tanya . GH penang suami boleh teman isteri bersalin x ? Apa prosedur yg depa nak ya ? Harap ada yg boleh jawabkan . Thankss 🥰 #pleasehelp #ingintahu

12 Các câu trả lời

baru ni kawan check in GH penang. husband tak boleh masuk LR and tak boleh teman

1y trước

ya betul , tahun lepas saya bersalin kat GH penang , suami boleh hanta sampai kat pintu ja masa nak checkin ward , dah bersalin baru depa call suami , dan suami datang pun utk azan ja