Luahan.

Assalamualaikum n hi semua. Mcm nk luah hati sikit. Salah ke kalau kite tak pakai perancang? If kite yg mmg nak baby. Walau anak rapat2. Tapi doc or nurse bising2. Cakap kene merancang semua. Mmg kami rancang nak anak rapat. Sebab kalau bole before 35-40thn. Dah nak tutup kilang. Ntah la... macam mana cakap eh... rase serba salah.

1 Trả lời

Anak tu rezeki jgk. Abaikan org ckp apa. Itu hak individu utk mengandung. Sb yg Membawa zuriat kita jgk. Jgn risau apa org ckp. =)