Ada Xcara Nk Bagi Tido Lebih Tenang N Puas..

Assalamualaikum n selamat Sejahtera. Sy hamil dh 33 Mggu.. Mlm Susah Nk Tido, Apatah Lagi Baring, Sakit Pinggang, Mcm Xcukup Nafas Je, Pergerakan Makin Terbatas, Bila Siang Mengantok. Pusing Kiri Pusing Kanan Serba X Kena?. Ada Xcara Nk Bagi Tido Lebih Tenang N Puas... Ni kandungan ke2. Anak yh sulong dh 7 tahun?

1 Trả lời

Mintak suami urutkan tiap malam sebelum tido dgn minyak yuyi. Pastu letak bantal kiri kanan & bawah kaki. Bukak surah2 slow2. InshaAllah sis boleh tido lena

5y trước

Samasamaa