Sakit pinggang

Hai Sy 36w, sakit sangat pinggang smpai kebelakang, bby aktif mcm biasa, nk baring nk duduk nk pusing kanan kiri, nk solat, nk itu ini, semua terbatas, hanya Allah shaja yg thu 😫 smpai nangis². rasa mcm nk buka n btulkan ap yg patut.. ad tips x nk kurangkan.. ni ank kdua, ank pertama x rasa smua ni..

2 Các câu trả lời

Sama sis, sakit pinggang, sakit belakang, pergerakan mmg terbatas. Solat pun mampu ddk je. Saya sapu massage cream tropika tu nak kurang kan sakit.. Tak pun tuam dgn ais. Buat masa ni kurang la rasa sakit tu, tiap kali nak bangun ka, nak baring ka, posisi pun kena betul..

9mo trước

semoga kita terus kuat dan diberikan ksihatan yg baik 🥺.. huaaarghhh..

i pakai minyak herbanika tu. oles² pinggang dan punggung sblm tidur. sedap ooo