uri di bawah

Assalamualaikum n selamat mlm semua. Ade x mommy2 semua yg 28week uri di bwh n lps tu uri naik ke ats?

1 Trả lời

Spupu sy.. hmpir dibedah. 2mggu sblum due..uri naik.. Alhamdulillah.. siap bonus tnpa jahitan lg.. ank no 2.. bnyakkan berdoa sis.. inshaAllah 😊

4y trước

Alhamdulillah.. minta2 nanti sya pun check 32week uri Naik atas. risau jgk. ni anak ke 2.. dokter suruh buat scan Kat hospital nak pastikan uri Naik atas..