Cabut gigi..

Assalamualaikum n selamat mlm ibu2 semua.. saya nk tanya, boleh ke klw ibu mgndung cabut gigi.. gigi gusi saya sakit, susah sgt nk makan.. ad yg ckp xboleh cabut gigi sepanjang tempoh hamil.. usia kandungan sy skrg 23minggu 3hari.. kpd yg ad experience, mohon bantu saya yee .. terima kaseh❤️ #ingintahu #pleasehelp #1stimemom

1 Trả lời

cabut gigi kena ikut atas saranan doktor. ada yg kt sini sy baca cabut gigi masa 24w tk silap sbb doktor nasihatkan suruh cabut. so kena refer doktor/doktor gigi juga apa pun sbb pengalaman org tk sama

3y trước

kna discuss dgn doc dulu lahh yew.. ok2.. thank you awak