Skincare ibu

Assalamualaikum n hi, saya nak tanya ade tak yang tahu kenapa saya pakai cleanser, sunblock or any skincare mesti akan jadi gatal” pada kulit? saya pakai product Korea, ada suggestion tak untuk pakai product… #ingintahu #firstmom

2 Các câu trả lời

mungkin ada bahan dlm tu yg buat kulit awak bg bad reaction. hormon masa hamil kn berubah. cuba awak bhenti dulu pakai apa2 skincare sbb kulit gatal bukan petanda baik. kalau kulit x ada mslh stay je x pyh pakai apa2, masuk trimester baru boleh slow2 pakai balik. kalau gatal balik stop pakai. atau kalau awak rasa perlu jgk pakai skincare cari yg utk kulit sensitif x ada bahan aktif & pewangi. fokus dulu pencuci, pelembap & physical sunscreen. serum toner hold dulu.

2y trước

okay sama2. take care mommy!

search je skincare ni kat apps ni, ada lh artikel menjawab soalan awak

2y trước

🌻