Hye Mommies..

Assalamualaikum n Salam Sejahtera.. Hye mommies semua.. Saya nak minta pendapat dari mommies² semua.. Boleh x mommies² semua suggestkan botol susu apa yang sesuai untuk bayi newborn agar dia xnipple confuse..N untuk sabun pakaian baby newborn mommies² semua guna apa ye..Thanks mommies² sudi berkongsi pendapat.. #firstbaby #1stimemom

1 Trả lời

Utk newborn bawah 6w tak disarankan pakai botol utk elakkan nipple confusion. Ni doktor yg bagitau. Tapi kalau nak pakai jugak, boleh try comotomo, avent ke.. boleh google. Sabun pakaian baby sy pakai brand nappikleen