7week

Assalamualaikum n salam sejahtera semua... Sya nk tanya normal ka jika baby hanya berada di posisi sebelah kanan saja pd usia 7week ni?

2 Các câu trả lời

7weeks bby xgerak lagi so xtahu bby akn duk kt mne yg tahu bby duk dlm perut..7weeks bby bru nk jd,7weeks fasa bby bru nk bentuk....xlogik klu nmpk bby duduk dekat mne melainkan scan

Camna awk tau bby dok kanan jer? Lama2 bby gerak around the womb

5y trước

Berat mcm sebu eh... Xsure lak gitu.. Hehe.. Sbb sy awal2 xde rsa apa2 kecuali sebu angin...