Cocok 5 bulan

Assalamualaikum n salam sejahtera mommies..nak tnya adakah normal kesan mcm tu lps cocok baby ya..sbb yg cocok msa 3 n 4 bulan xde pulak kesan mcm ni..kesian baby menangis merengek tak berhenti..luluh hati tgok peha ank mcm tu 😭#ingintahu #firstbaby

Cocok 5 bulan
1 Trả lời

Allah.. Kesiannye baby awak. Mesti die rasa sakit dan x selesa tu kn. Better awak pergi semula jumpa nurse yg cucuk anak awak nie. Nk bg cadangan untuk letak cream / oil pun mcm x sesuai je nie. Takut baby ada alahan untuk cucuk 5 bulan nie. Apa2 pun better tanya nurse tu dulu.

3y trước

Better awak pergi balik klinik swasta nie untuk check. Kesian baby. Baby ada demam x? Doctor intern kot. Kalau doctor intern pun x kn la sampai salah cucuk pula kn. Hmmm... Better pergi cepat2 awak. Jgn lengah2 tau.