3month ?

Assalamualaikum n hi , imma newbi here , slama ni jdi cctv je dlm ni , skrg ni bru nk bertanya , ? , momma2 semuaa , normal ke klu kita dh 3 bulan , kita xde rasa baby gerak lagi n perut x nmpk lgi ?hehe its my 1st baby ??

19 Các câu trả lời

Normal je sis.. Kdg2 ada rsa geli2 sikit mcm kena jentik tu..

5y trước

You are welcome ♥️

Normal, awal lagi nak rasa gerakan si kecil.

Normal sis jgn risau 😍 anyway tahniah ya ❤

5y trước

heheh okok 🤭 trima kasih 💘

Bby first msa 5 bulan bru gerak.

5y trước

Yessza. Feel it now.

First baby mmg lambat

Normal.

Normal

Sy 18 weeks baru rasa baby gerak2.. Skng 20weeks baru dia tendang2 tu pin sesekali je rasa.. Klo anak sulong mmg Perot kureng nampak.. Sy 5bulan skng pon nampak x nampak je perot

saya dlm 2 bulan nampak dah , tu selalu kna usik jln dri jauh lun ketara.hehe