Gerakan baby

Hi momies, sy skrg pregnant 6 bulan . Sy kurang pasti dgn gerakan baby . Normal ke kalau 2/3 hri lps baby byk gerak , n then hari ni nk rasa skli pun mcm susah nk rasa gerakan baby tu. Risau tkut jdi pape . Ni first baby .

3 Các câu trả lời

risau puas kacau..bukak surah yusuf...smpai meleleh air mata tkot...last die gerak 3,4 kali tu pon lepas stgh jam...tgh tido la tu kot 😆

tgh rse ari ni...dr subuh hingga kol 11 lebih..puas kacau..bru 2 kli rse...bape ari lepas aktif je...

2y trước

Risau kan tiba2 mcm tak aktif , sblum ni siap nmpk gerakan tu kat perut

normal je. xyah risau.

2y trước

die gerak je. tpi sbb byk ruang lgi sbb tu kdg rasa kdg x .