baby

Assalamualaikum n hai.. Saya nak tanya, kenapa baby bila dah hbis menyusu tengahmalam dia tak nak tidur ya? Pampers semua ok.. Ada tak apa² tips? Baby baru 1 bulan 1 hari..

1 Trả lời

bby dlm fasa blja lg sis . biase dh 2bln ke ats bru da knl mlm siang . kne terg kn kwnsn dy tido mse siang . lps tu gelap kn . jgn psg lmpu supye bby xkeliru bila mlm bila wktu siang . sbb bby dy mcm dlm perot lg . siang yg dy bnyk lena . mlm yg gerk aktif . sme la bila dh kelua . kita yg kne pndai supye bby kita tau wktu mlm dn siang . skrg msih awl . xpe sis . lg pn siang yg nk kne buat krje . klau dy xtido siang pn susa juga . ni fasa mak2 kne thn dri segi mental n fizikal . sab ye mommy