Lendir coklat pekat masa kandungan 6 minggu.

Assalamualaikum n hai mommy's, nk tanya kalau Kluar Lendir coklat pekat masa kandungan 6 minggu tu bahaya atau perkara biasa bg ibu² yg mengandung? #Firstbaby

3 Các câu trả lời

Sy kena waktu 7 weeks. Terus gi klinik. Doktor akn cek kat bwh tgk ada bukaan tak n bg ubat kuat rahim . Alhamdulillah skang 13 weeks da.

2y trước

Nak tanya, lepas doktor check tu, masih keluar ke spotting tu?

Baik g jumpa doktor.. Sbb dlu sy miscarriage lendir coklat jgk.. G klinik nnti doktor scan.. Pstu bg ubat..

Normal tp bila dh bcmpur darah seeloknya p hospital yeee