Keliru

assalamualaikum n hai mommies...nak tnya baru2 ni saya delay period 16hari...cek upt -ve...lepas tu 23/10 baru ni mula turun darah..26/10 ada ketul darah keluar....sekali tu je lepas tu darah macam period biasa ..perlu ke saya pergi check up?

3 Các câu trả lời

alhamdulillah sis...sy dh pegi check up n scan rahim...alhamdulillah xde apa2... 😀😀

hi sis, time sis cakap turun darah ni mksdnya period mcm biasa lah ye? selama 4 hari

Cuba checkup la...risau jgk tu