susu

Assalamualaikum Mumy2 semua minum susu ape mase mengandng?? sy mnum susu everyday.. boleh ke agak2 mnom ape2 susu pon..mule2 nk try je lepas tu serasi pulak dgn susu tu? #12weeks

2 Các câu trả lời

Sy frisomum..tp sis blh je apply susu sample jnis susu yg sis nk try yg serasi dgn sis sblm beli... 😉✌At least kita tahu ok ke x dgn bdn n tekak kita sblm beli setin tuk d amalkn minum tiap2 hri...

Waalaikumsalam. Minum je susu yg tekak boleh telan. Saya minum fernleaf. Klu x sempat bancuh sya beli susu fresh milk kotak je. Hihi. Janji minum susu.

5y trước

X kisah. Sebab doc pon xde suruh minum susu ibu mengandung je