Darah

Assalamualaikum mummy2 tahu tak kenape lepas bersame suami ad kesan darah skit sbb baru perasan di cadar.. sy baru 35w..sesiape pernah alami atau boleh bg pencerahan skit.. atau sy perlu pergi check sbb lepas 2 xde pulak rase sakit dibahagian miss v atau luke ke ape..

1 Trả lời

Wslm. Sis kena bagitau nurse cepat2. Saya dulu pernah jd mcm ni juga. Tak ada sakit langsung. Cuma ada keluar darah setitik masa kandungan 38 weeks. Nurse paksa saya pergi hosp masa tu juga. Sampai hosp dah lewat petg trus masuk emergency. Doc scan perut sbb takut uri kat bawah. Tp Alhamdulillah ok. Sis better pegi hosp. Makin kandungan besar makin berisiko. Jgn tunggu lama2.