NO PEMPERS

Assalamualaikum mummy2 smua...nk tnye mcm mn ye nk ajar ank spye xpkai pempers? Dh cb slma smnggu tp xbrhasil gak?

2 Các câu trả lời

Secara normal n mudah latih anak ke tandas sebaik umur 2-3 tahun atau dia dah pandai bercakap.. Mulakan dengan pakai kain lampin atau Cloth diaper lebih senang ajar anak lupakan pampes..tiap kali basah dia pasti xselesa dan rasa xnak pkai lagi.. Setiap kali die nak pooo atau kencing ajar si manja beritahu gne bhsa mudah utk dia sebut atau pantau waktu2 biasanya dia Membuang..ibu hati kena kuat dan kena byk bersabar pasti berjaya nanti 😁

Ank brapa tahun?

5y trước

Anak dh 2 thun 10 bln