ingin tahu

assalamualaikum mummy2 semua... sy nk tnya sy kerap rsa nyilu punggung... normal ka??

1 Trả lời

wsalam, brpe week pregnt? sya kn mse mule2 pregnt kn mse perut belum ade baby bump kn. sye punye tulang punggung tu skit sgt2 yg smpai boleh nngis & alwys cramp dkt kaki. bile cramp mmg skit sgt2. sya xingt brpe lme sye kene tpi mmg skit nk dudk pun skit

5y trước

eem lbih kurg mcm saya. nk duduk & jalan sakit ya amat. Cube prgi mintk advice dktr mne tau blh tau punca blh jdi sakit.