Sekadar ingin tahu .. jom borak

Assalamualaikum ... mummy2 semua n bakal mummy ... sy cuma nk tanya .. adakah mummy2 semua okey kalau makcik or kwn2 or sesiapa selaly ckp kalau muka anak lebih kepada suami n bnde tu org sentiasa akan ckp berulang2 ... adakah mummy2 semua xkisah atau kisah ??? kalau sy , sy tak kisah . bila org ckp sy akan gelak n iya kn sebabnya masa mengandung sy mmg suka tenung muka suami 😅😅 #jomborak #sajanaktahu

5 Các câu trả lời

sy lagi suka org ckp cmtu sbb rupa sy biasa2 je,suami boleh laaa ade rupa sikit..so comel la kot baby tu bila org ckp cmtu..haha

2y trước

hahahhaa .. mcmtu erk ... pon boleh .. janji kite happy tak stress kan ...