Sekadar ingin tahu .. jom borak

Assalamualaikum ... mummy2 semua n bakal mummy ... sy cuma nk tanya .. adakah mummy2 semua okey kalau makcik or kwn2 or sesiapa selaly ckp kalau muka anak lebih kepada suami n bnde tu org sentiasa akan ckp berulang2 ... adakah mummy2 semua xkisah atau kisah ??? kalau sy , sy tak kisah . bila org ckp sy akan gelak n iya kn sebabnya masa mengandung sy mmg suka tenung muka suami 😅😅 #jomborak #sajanaktahu

5 Các câu trả lời

Xkesah pun. Tapi saya lain pulak. Muka anak sulung berbeza dr saya n suami. Suami kulit gelap. Saya kuning langsat. 22 muka Melayu. Tapi bila kluar anak sulung, kulit gelap sikit tapi lama2 kulit bertukar putih, mata sepet. Orang panggil anak Korea and ada yg ckp tertukar anak.. saya HA HA kan je Sbb mengandung asyik tgk Korea. Yg kedua ni pulak baru 2 bulan. Mata sepet tu ada. Tapi xtau la besar nnty cane pulak

2y trước

amik aura korea tu sikit la kan ... sy xkisah janji bby sihat ... bby sy baru sbln lebih .. 18 ni baru masuk 2 bln ...

saya lagi suka kalau org ckp ikut muka husband saya sbb saya ni tak lawa huhu. lgpun gbr saya kecik2 semua muka tak comel, saya budak yg tak disayangi kecik2 dulu sbb hitam, kurus. Jadi kalau boleh saya nak semua anak saya ikut muka husband 😅

1y trước

ala sis jgn la ckp mcm tu ... ishh ... ape laaa ..

kalau sy pun tak kesah sis.. biar la nak ckp apa.. skrg pregnant pun slalu tenung muka suami time dia tidur🤣🤣🤣..sy jenis tak kisah pun apa org cakap.. lantak dorang la🤣

2y trước

sama la sy .. sy xnk amik kisah sbb lama2 nanti msti stress kan kalau asyik fikir apa org ckp .. mulut org mana boleh tutup .. nasib la sy jenis lantak kau la nk ckp ape .. hahahaha

dh ank sendiri kan. x muka mak, muka bapak la die ikut. kalau tetibe keluar muka jiran sebelah kang lain pulak org mengata. 😂

2y trước

hahahah ...naya kalau kuar muka jiran ...

sy lagi suka org ckp cmtu sbb rupa sy biasa2 je,suami boleh laaa ade rupa sikit..so comel la kot baby tu bila org ckp cmtu..haha

1y trước

hahahhaa .. mcmtu erk ... pon boleh .. janji kite happy tak stress kan ...