Banyakkan air ketuban dan besarkan baby

Assalamualaikum mummy semua. Saya nak minta tips, cara nak banyakkan air ketuban. Saya minum air masak 3litre sehari. Tapi air ketuban tak cukup. Dan baby saya kecil, saya dah 32 weeks tapi size baby macam 29 weeks. Thank you in advance 🥰 #firstbaby #pleasehelp

3 Các câu trả lời

tembikai sis tapi kalau air ketumban dh cun jangan tambah lagi bahaya jgk tu

3y trước

semoga dipermudahkan sis cuba google apa lagi makanan yg buat tambah air ketumban semoga sis dn bayi selamat amin