Haii mommy2?

Assalamualaikum mummy ,losyen nie bagus utk baby,ank saya kat pipi dia ada bintik2 sebab kena susu saya guna dalam masa 2 dan 3 hari Alhamdulillah pipi anak saya makin gebu n cerah, Boleh tak mummy2 ceritakan pengalaman mummy semua ?

Haii mommy2?
2 Các câu trả lời

lotion ni ada steroid ke? banyak feedback kata eczema/ruam cepat sangat hilang kalau compare dengan ubat hospital/klinik.

6mo trước

https://vt.tiktok.com/ZSNtx7VRu/ silalah tengok video ni... produk pun tak dijual kat farmasi atau drugstore, hanya jual online sahaja... jadilah pengguna yang bijak...

Berdaftar dgn kkm tak semestinya ada kelulusan tau