Bintik bintik macam jerawat

Assalamualaikum mummies. Saya first mom . Nak tanya mcm mana ye nak hilangkan bintik bintik mcm jerawat pada muka anak saya . Sebelum ni naik ruam juga tapi lepas sapu balm skeenz tasneem bintik tu hilang . Tapi kalini dah seminggu tak hilang hilang . Malah makin banyak pula 😭 #helpppppp

Bintik bintik macam jerawat
6 Các câu trả lời

itu ruam bekas kena susu tu.. lps abis menyusu lap muka ngan tisu basah yg dibasahkan dgn air pipe guna mini spray.. then sapu krim ezera sy beli kt farmasi.. sapu 2 ke 3 kali sehari.. sapu tiap hari.. laju ilang ruam tu.. advise dr kakak sy doktor

2y trước

lepas menyusu mmg saya lap muka dia guna tisu n spray air biasa. baik sis. nanti saya cuba cari cream tu . thank you sis ☺️

baby saya ada jugak, doktor suruh tuka shampu. dia bagi shampu brand Eeho, dah surut ruam baby saya. tinggal sikit ja

2y trước

ohhh . saya pun nak try tukar sabun dia . kot tak sesuai . thankyou sis share ☺️ comey baby sis .

saya pkikn sudocream alhmdulillah trus hilang..ank xsmpi sebuln lg..

2y trước

okay nanti saya cuba . thank you sis

lupa nak mention. anak saya baru 1 bulan lebih

pakai sudocrem dkt permai ada

2y trước

ok sis

awk pakaikan cream you baby

2y trước

sory bru buka.....klau awk bli pd agent yg sah dia akn ajar cra guna