Sembelit

Assalamualaikum momy semua... Sya nk tnya.. Bole ke minum innershine time hamil ni... Kandungan skrg bru masuk 1 month...cuma beberapa hari suda sembelit.. Ada apa2 effect ka klau minum innershine ni... Tq

2 Các câu trả lời

xelok mnum yg tu sis..Sis try g farmasi tnya ubt sesuaii cairkan najis..sb ubat2an n supplememnt nie xboleh sbrngan bg ibu preggy n ibu bf

Ambil ubat direct dokter, jgn ambil suplemen takut effect pada baby

5y trước

Owh.. Ok sis.. Tq ya😊