Susu keluar

Hi assalamualaikum mommys semua sy nk tnya sy skg mengandung ank ke 2 skg dh 38 weeks 4 hri mmg 38 weeks ni susu bdn dh keluar ke walaupn bby belum keluar? Sbb sy lps mndi selalu kain batik sy basah kt bahagian payudara tpi bila sy picit susah sikit nk keluar susu nya wrna pn jernih pstu melekit

2 Các câu trả lời

Wsalam, ya normal tu. jgn picit ya, cuma lap2 bersihkan dgn air suam. Susu yg keluar awal2 ni sgt perlu utk newborn.

2y trước

okay sis thank u☺