Due Bulan 10

Assalamualaikum mommys semua. Siapa due 10/10? Ada yang belum atau dah bersalin ke? Meh kongsi pengalaman sakit ke Hospital? TQ ?

38 Các câu trả lời

Saya 10/10, belum ada tanda lagi. Saya ada gdm, doktor ada ckap kena serah diri 2 minggu sebelum due

Sy due 18/10.. sekarang takde tande ape2 lagi ... Kalau dapat tarikh 10.10 pun cantik😆

Sy 7/10 sakit2 celah kelengkang dh hukhuk, dh start pegi klinik 2 kali seminggu cek bp

wslam dah selamat bersalin smlm dgn berat 3.45 baby girl...patut brsalin 4/10/2020

4y trước

wah klw tk dh kite ade genggg birthday

Sy 28.10....hrp baby boleh tggu Saat tarikh jd 29.10..hahahahhaa...doa2kan sy ya

saya 17/10 tp baby still kat atas lagi 😅, menghrp before delivery baby turun

saya 12 /10 .. blm ad tnda2 lagi nak bsalin.. hrp2 .. kita smua d prmudahkn ..

Sy due 10/10 jga, tp kena serah diri 38mggu, sbb gdm 😊

sy 11/10. Selalu false alarm je😅. Dah 2x ke hospital tp false alarm.

waalaikumusalam due 16.10 tp nenek@bidan ckp kepala dah masuk laluan 🤪

4y trước

saya 15/10 hihi baru turn awak