Siapa due date dye dlm mase trdekat ni dlm bln 7 sye due 10/7

Kongsi pengalaman anda

25 Các câu trả lời

7/7 , hari" buat senaman biar cepat ada bukaan . sebab masatu ada contration tapi baru 1cm sampailah sekarang . dok pujuk babyy suruhh keluarr sebab takutt overduee .

sy 5hb 7. 4hb 7 masuk wad.... xde tanda pape cume dh rasa sakit bawah tpi xkerap,mlm baring xbolh tido. smoga kite smue dipermudahkan ye. aminnn

12mo trước

@zy irah ya allah happy nye dgr...😢 kite esk baru nk masuk wad... slmt berpantang awk... doa kan kite ye... 😭

sy due date 14/6 tp bersalin 27/5 , 37 minggu start buat senaman , tup tup esoknya contraction tetiba datang . alhamdulillah selamat bersalin tanpa jahit

12mo trước

anak kedua sis , sy buat senaman rama2 tuh , pastu trun naik tangga , pastu sy buat squad

hai sy 14/7.. doc cakap baby mmg dah ready kt bawah dah. tp mak nya yg xde rasa pape. asyik2 false alarm je huhu

12mo trước

sy dah bersalin 26/6 haritu hehe. awal 3 minggu dari due patut 14/7. sbb masa checkup 37w, air ketuban kurg.. tp x leaking pun. so terus kena paksa bersalin induce

7/7 , harii" buat senaman biar cepat ada bukaan . pujukkk babyy keluar awall

Sama laa kita...Saya pon due 10/7 😇 Smoga dpermudahkan urusan yaaa in sya Allah..🤲

new update: sy due patutnya 14/7 tp dah bersalin 26/6 haritu. haha

sy due 12/7, ada x tips cepatkan bukaan.. skrg baby slalu mngeras²

6/7 hadir ✅ baby masih selesa berjoget dalam peyut lagi 🥹

Due 6/7, 22/6 selamat melahirkan bayi perempuan 🥰

12mo trước

due kita sama laaaa 6/7 ... tp baby saya belum keluar² lagi... lagi seronok duk dalam peyuttt 😁😁