Assalamualaikum Mommy2 Semuaa.. Minta Pendapat Ne.. Saya Baru Balik Dari Bklinik.. Skrg Saya 39 Weeks & Tadi Doc Scan Size Badan Baby 35 Weeks.. Doc Ckp Size Badan Baby Kecik..

2 Các câu trả lời

dr ada cakap ia normal dan sihat ka mommy? Klau ada cakap jangan risau mommy nnt dia lahir pandai besar juga 😊

5y trước

Alhamdulillah baby sihat.. Cuma doc klinik sya buat surat untuk rujuk ke hospital kerajaan..

Kalau doktor cakap ok , ok la tu sis . baik baby besar kat luar dari besar kat dalam😆.

5y trước

Aamiin.. Kjap lagi baru saya gi hospital