sediih , gelisah , risau

Assalamualaikum mommy² semua , sy cuma nak luahkan perasaan . Sy sedih , gelisah ,risau . Sepatutnya minggu lepas sy prgi klinik bukak buku pink . Tapi pihak klinik call sy cakap tangguhkan dulu . Tapi sy terfikir sy tak tahu kandungan sy ni sihat ke tidak . Macam keadaan kandungan sy . Sy pulak asyik rasa sakit je bahagian kiri . Nak tidur malam , sangat2 susah nak tidur . Kadang2 pkol 5pagi baru boleh tidur . Apa sy perlu buat . Kandungan sy skrg da masok 10 minggu . Husband pulak tak ada dia masih di singapore . Jadi sy tinggal brsama family mertua . Kalau sy cerita mak mertua ,dia akn suruh urut . Sy tak berani nak urut dgn org yg sy tak biase . Hmmm ????

2 Các câu trả lời

awk boleh pergi check di klinik norbi taman cendana pasir gudang . 1st checkup termasuk scan murah je . Cuba pergi sana

Cek kt klinik swsta