Leher melecet

Assalamualaikum mommy2 semua, nk tanya ada tak anak2 korang kene mcm ni. Baby sy baru lepas cucuk 3 bulan hari khamis lepas, then hari ahad tiba2 jadi macam ni, habis collar baju jadi warna kuning dan merah. Dah pegi klinik tadi, doctor cakap maybe eczema tapi mcm terlalu awal utk diagnos eczema sbb dia baru 3 bulan lebih. If anak mommy2 pernah alami mcm baby sy tolong share ubat atau rawatan yg sesuai. thank you #seriusnanya #firstmom

Leher melecet
75 Các câu trả lời

Kesian nya baby 😣 pedih tu semoga cepat2 baik ye

pakai kn bedak ni sis.... skjp je kering tu

Lepas mndi lap bahagian pelipat bagi kering

🥺kesian baby nya...semoga cepat sembuh

sis guna allano lotion dari amway tu sis.

Ya allah…. Sian nyeee 😭😭😭😭

Sian nye baby ❤️ semoga cepat baik

Try sudocream sis. Dia skin barrier

Salam SIS MCM mana bby dah ok ke

1y trước

sy letak tepung ubi tu leher anak sy macam berair lagi. so sy stop tepung ubi then pakaikan sudocream.

Try pkai bedak agnesia sis