Jom share Hihi

Assalamualaikum mommy2. Jom share perubahan berat badan sepanjang kehamilan. Saja sembang2🤭😄 Saya, Buka buku : 41kg Sekarang : 49kg (26weeks) Mommy2 pula?😉

43 Các câu trả lời

sebelum pregnant 50kg 1st week still 16w 44kg (masa ni muntah teruk and alahan makan nasi) 20w - 47kg 25w - 50kg (baru dapat berat asal) 😆

1y trước

Alhamdulillah akhirnyaa balik ke asl😄😂. Nanti mesti naik lg tu sis😄🤭

Buka buku : 55kg Sekarang : 68kg (32 weeks) sekarang tengah misi nak naikkan berat badan sebab baby dalam perut kecik 😄

1y trước

Inshaa Allah, semoga dipermudahkan semua ye sis🤲🏽☺️Aamiinn

buka buku 56kg sekarang 70kg (30weeks) naya belum 9 bulan lagi. macam mana laa nak kurus balik nanti hahhaaha😂

1y trước

itu laa, bila jaga makan sangat hb low. bila tak jaga berat pula problem. nurse pun tak tahu nak buat macam lagi 🤣

sya anak sulung buka buku 65kg 34w 80kg anak ke 2 buka buku 73kg 35w 84kg now buka buku 80kg berat skrg 87kg 28w

1y trước

Alhamdulillah yg penting sihat kan sis🥰

buka buku 52 dua bulan lpas tu trun 49 sbb xde slera mkn msuk bulan ke 4 naik mndadak 53 skarang 58 week 26 😂

1y trước

Wahh Cepatnye naik😃

buka buku: 69kg sekarang: 79kg (31weeks) *bising doc.. dia kata boleh naik 1.5kg sampai nak bersalin nanti.

1y trước

dia kata boleh naik lagi 1.5kg je lagi sampai nak bersalin nanti. Kalau dalam masa tu ternaik lebih sangat maybe kena bersalin awal..

Buka buku 12w : 53 Sekarang: 60 (30w1d) Sangkut GDM msa 26w 🥹 sbb brt naik mdadak 3kg sbln..

1y trước

Telan je😂..msa bt bsp okey je..cuma dh kurgkn la..

Buka buku : 51kg (12weeks) Sekarang : 58kg (27weeks) Dah hampir hampir 60kg ni adoi hahaha

1y trước

Masya Allah, Mesti nampak comel ni😄🥰 Semoga dipermudahkan urusan bersalin ya sis🤲🏽☺️

Hmm... 62 buku pink 65 hamil 9 bulan slps bersalin 46kg! R. E. D. H. A

1y trước

Inshaa Allah, Aamin🤲🏽✨☺️

wah naik berat ya sis. sama la kita buka buku 38kg skrg (7months) 48.7kg

1y trước

buka buku: 71kg (Obes) sekarang: 76kg (26week) risau kena marah, Ahad ni nak jumpa nurse 😭