Senak kat bawah lepas makan

Assalamualaikum mommy semua☺️nak tanya sape kat sini lepas makan nasi atau heavy food akan rasa macam baby menekan kat pundi kencing?😅slalunya lepas makan kan kita dduk rest dulu..haa time tu la akan rasa mcm something menekan kt bawah😂tapi kejap je..#firstbaby #seriusnanya #firstbaby

1 Trả lời

Ye betul sis normal, perut jadi sengkak keras lpas kenyang makan. Tapi dia bukan mengeras😁

2y trước

Haah saya pon sama first baby bila cerita kat mak, mak saya cakap macam tu normal. Lega bila dgar kan😁