sekadar bertanya ?

Assalamualaikum mommy semua. Ada tak yang macam saya? Bau masakan rase mual je. Tekak asik nk mkn yg msm. Cth, tomyam, asam laksa. Muka pon naik jerawat jur! ?Padahal pregnant yg ke 4. Tak sama pulak dgn yg sblm nie. Doakan saya dapat baby boy ye. Now dah ada 3 gegel. ?

2 Các câu trả lời

Wahhh 3 gegirl ya ... Hihi .. Sy ank 3 .. Smue alahan teruk stat mengandung smp lah 5 bln .. Hidup ibarat xlma .. Dia nya alahan menakutkan 😄

5y trước

Aaminn 😄

Saya pom sama macam sis...saya layankan aje tekak saya nak mkn apa