Ada keluar darah.

Assalamualaikum mommy semua . Saya pregnant 10w . Tadi baru keluar darah macam 3 titis gitu . Darah warna cair campur keputihan. Mcm warna gusi bedarah bila berus gigi tu . 3hari lepas ade bersama dgn suami . Cuti weekend ni pon byk bejalan pegi topup barang dapur . Ade tak mommy yg berpengalaman mcm saya . #FirstPregnancy

1 Trả lời

Wslm. Sy dulu pernah spotted mcm tu. Pergi klinik check, doktor bagitau faktor spotted tu(bukan darah banyak/ketul2) adalah sebab byk movement berjalan byk, travel (drive jauh2), bersama dgn suami, stress dll. Kalau nak kepastian better puan check di klinik. Nnt doktor akan bg ubat kuat rahim. Tp kalau kk xsure bg ke x sbb ubat ni mahal skit